!! U maakt gebruik van een verouderde versie van Microsoft Internet Explorer (versie 7 of lager). Mijn RI&E is niet compatible met deze versie. Klik hier om uw webbrowser te upgraden naar de laatste, veilige, versie.

Welkom bij MIJN RI&E CompositesNL

CompositesNL stimuleert bedrijven om onder andere de zorg voor arbeidsomstandigheden en milieu op systematische wijze in de dagelijkse bedrijfsvoering te integreren. CompositesNL en de aangesloten leden hebben daartoe samen met de werknemersvertegenwoordigers in de kunststof- en rubber industrie een nieuw Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) instrument opgesteld. Arboplaats heeft de ontwikkeling van dit RI&E-instrument voor haar rekening genomen. Dit instrument bevat ook alle oplossingen en brancheafspraken uit de Arbocatalogi van de composieten branche.

De website ‘mijn RI&E’ is ontwikkeld voor zowel (middel)grote als kleine composiet bedrijven, die zich kenmerken door een platte en overzichtelijke organisatiestructuur op het gebied van leidinggeven. ‘Mijn RI&E’ brengt veel kennis en inzicht van bedrijven handzaam bijeen en is van waarde voor alle composiet bedrijven met meer dan één werknemer.

Met een RI&E zet u uw arborisico’s op een rij. ‘Mijn RI&E’ levert u een overzicht van alle arborisico’s in uw bedrijf, en uw specifieke PLAN voor het oplossen ervan. Met die twee kunt u de risico’s voor uw personeel en uw bedrijf terugdringen. En dus ook het financiële risico. Het uitvoeren van een RI&E is VERPLICHT voor vrijwel iedere ondernemer met personeel!

Uitvoeren van de bijbehorende maatregelen uit ‘mijn RI&E’ draagt in belangrijke mate bij aan het voldoen aan de eisen zoals gesteld in de Arbowet.

‘Mijn RI&E’ is in november 2011 goedgekeurd door de werkgevers en, werknemersorganisaties in de rubber- en kunststofindustrie.

Maak nu een account >>

Inloggen

Inloggen Wachtwoord vergeten?

De pagina wordt geladen..

Uw wijzigingen worden doorgevoerd..

 

Let op, de pagina bevat nog niet opgeslagen gegevens